Wie maakt nieuwe logo van Oudenburgse jeugdraad?

Oudenburg nieuwe jeugdraad
Benny Proot Oudenburg nieuwe jeugdraad
De jeugdraad van de stad Oudenburg wil zich meer kenbaar maken bij de lokale jeugd. Daarom werd een nieuwe Facebookpagina gelanceerd en wordt er een eigen logo gezocht. Creatievelingen kunnen hun ontwerp indienen via jeugdraad@oudenburg.be en dit voor 1 augustus.

De Oudenburgse jeugdraad werd recent, net als alle andere adviesraden, opnieuw samengesteld. Eerste doel is om meer kenbaarheid aan de jeugdraad te geven. “De eerste stap is een nieuwe Facebookpagina”, zegt voorzitter van de jeugdraad Thibo Bral. “Je vindt deze terug onder de naam ‘Jeugdraad Oudenburg’. Daarop komen alle activiteiten en nieuwtjes die belangrijk zijn voor de Oudenburgse jongeren. We gaan ook op zoek naar een eigen logo waarbij we de hulp van creatieve ontwerpers willen inschakelen.”

De jeugdraad mikt op een logo dat fris, jeugdig en kleurrijk is en de woorden ‘Jeugdraad Oudenburg’ bevat. Nadat alle inzendingen ontvangen zijn, worden de beste drie geselecteerd en in een poll op de Facebookpagina geplaatst. “Zo kan de Oudenburgse jeugd zelf kiezen welk logo het wordt”, aldus Bral. Het logo kan je tot 1 augustus doormailen naar jeugdraad@oudenburg.be. Het gekozen logo wint een prijs.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.