Slechte stukken voet- en fietspaden in Westkerksestraat aangepakt

De voet- en fietspaden in de Westkerksestraat worden vernieuwd
Benny Proot De voet- en fietspaden in de Westkerksestraat worden vernieuwd
De voet- en fietspaden in de Westkerksestraat worden vernieuwd
Benny Proot De voet- en fietspaden in de Westkerksestraat worden vernieuwd
Het agentschap Wegen en Verkeer is volop bezig om slechte stukken voetpaden en fietsstroken te vernieuwen. “Hier hebben we hard op aangedrongen”, stellen schepen Gino Dumon (sp.a) en burgemeester Anthony Dumarey (Open Vld).

De wegenwerken aan de Westkerksestraat duurden meer dan twee jaar. In januari nog werden er boompjes geplant ter afronding van de werken. Voor voetgangers en fietsers was de situatie tussen de autostradebrug en het centrum van Westkerke lang niet ideaal met onder meer losliggende tegels en uitstekende stukken beton. De fietsstroken waren ook hobbelig door dikke lagen asfalt tussen de verschillende betonvlakken. “We hebben nu bij het agentschap Wegen en Verkeer aangedrongen om de slechtste stukken voet- en fietspad aan te pakken", vertellen Dumon en Dumarey. “Nu krijgen we gehoor. Onder meer de stukken beton die uitsteken worden aangepakt.” Voor het bouwverlof zouden de stukken tussen de brug en Westkerke er veel beter moeten bijliggen. De Westkerksestraat geldt als de belangrijkste verbinding tussen Oudenburg en haar deelgemeente en Eernegem. 

De voet- en fietspaden in de Westkerksestraat worden vernieuwd. Hier is bijvoorbeeld het voetpad al vernieuwd, op het fietspad zie je nog hobbelige stukken asfalt tussen de betonvlakken.
Benny Proot De voet- en fietspaden in de Westkerksestraat worden vernieuwd. Hier is bijvoorbeeld het voetpad al vernieuwd, op het fietspad zie je nog hobbelige stukken asfalt tussen de betonvlakken.
De voet- en fietspaden in de Westkerksestraat worden vernieuwd
Benny Proot De voet- en fietspaden in de Westkerksestraat worden vernieuwdReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.