Politiek even beu? Zwier de benen los op dancefestival ‘FaRo’ op verkiezingszondag

De organisatoren van FaRo (vlnr) Dimitry Moens, Fabienne Dobbels, Roderick Creyf en Hans Bousson
Timmy Van Assche De organisatoren van FaRo (vlnr) Dimitry Moens, Fabienne Dobbels, Roderick Creyf en Hans Bousson
Op zondag 26 mei organiseert de vzw In Field de derde editie van het elektro- en dancefestival FaRo. Leuk detail: het evenement op de grens van Oudenburg is geheel gratis. 

“Het doel van onze vzw is het aanbieden van kwalitatieve elektronische muziek op unieke locaties met gratis toegang voor een breed publiek. De sfeer en het samenzijn primeren”, vertellen organisatoren Fabienne Dobbels, Roderick Creyf, Hans Bousson en Dimitry Moens. “Op 26 mei, verkiezingszondag, kan je volledig ontspannen te midden van de velden, langs de vaart. De deuren gaan al open om 11 uur en het feest duurt tot 1 uur ‘s nachts. Op het terrein plaatsen we onder meer een mooie, comfortabele en hippe tent. Als verrassing zullen we de deejays, die zowel met vinyl als digitaal zullen spelen, pas de dag vooraf aankondigen.” De gedraaide muziek varieert van lounge tot deep house en hedendaagse elektronische platen. Verder staan er ook foodtrucks en drankkraampjes klaar. Onder meer het streekbiertje Coast uit Wenduine wordt geserveerd. “Ook kinderen zijn welkom", vervolgen de organisatoren. “Ons terrein is ruim. Naast de muziek zijn er voldoende hoekjes om rustig te chillen en praten onder vrienden.” Het festival vindt plaats in de Keiweg 67, op zo'n 300 meter van de Gistelbrug. Er is een ruime parking voorzien. Alle info vind je op de evenementenpagina op Facebook
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Dimitry Moens

    Feest in Oudenburg op 26 mei, joepi!