Oudenburgse 65-plussers genieten van kerstfeest in lokaal dienstencentrum

Kerstfeest voor 65-plussers in lokaal dienstencentrum
TVA Kerstfeest voor 65-plussers in lokaal dienstencentrum
Voor het eerst werd een kerstfeest georganiseerd door de stad voor alle 65-plussers van Oudenburg. 74 aanwezigen genoten van een lekkere maaltijd en optreden van Hilvi Avonts. 

Burgemeester Anthony Dumarey en schepen Romina Vanhooren (Open Vld) staken samen met vrijwilligers en medewerkers van lokaal dienstencentrum Biezenbilk een handje toe. Op het menu stonden een glaasje cava met hapjes en tongrolletjes als voorgerecht. Wildragout met onder meer kroketjes en veenbessen vormden het hoofdgerecht. Een lekker potje koffie en taartje sloten de middag af, samen met een zandoptreden van Hilvi. “We blikken terug op een geslaagde eerste editie. Het is de bedoeling om dit initiatief in de toekomst verder uit te breiden”, geven Dumarey en Vanhooren nog mee. 

Kerstfeest voor 65-plussers in lokaal dienstencentrum
TVA Kerstfeest voor 65-plussers in lokaal dienstencentrumReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.