Ook tijdens herexamens kan je blokken in nieuw dienstencentrum

"Students doing homework and preparing exam at university, closeup of young man writing in college library"
thinkstock "Students doing homework and preparing exam at university, closeup of young man writing in college library"
Afgelopen weken opende het Oudenburgse stadsbestuur de deuren van het Lokaal Dienstencentrum Biezenbilk voor studenten. Een succes want dagelijks kwamen tientallen studenten er om te studeren, zo meldt schepen Romina Vanhooren (Open Vld). “Het stadsbestuur zal de deuren van het LDC daarom ook openen tijdens de herexamenperiode van 29 juli tot en met 1 september.”

“We zijn uitermate tevreden dat we met ‘Oudenburg Blokt’ het samenhorigheidsgevoel onder de Oudenburgse studenten hebben kunnen stimuleren. De reacties zijn zeer positief. De huidige opening is nog voorzien tot en met 30 juni. We hopen uiteraard dat zoveel mogelijk studenten slagen, maar kregen ook al de vraag om de locatie te openen tijdens de herexamenperiode. We gaan hierop in en zullen de deuren van het lokaal dienstencentrum in de Ettelgemstraat opnieuw openzetten van maandag 29 juli tot en met zondag 1 september, zeven dagen op zeven en telkens van 8 tot 20 uur.” Er zal opnieuw gratis koffie en water ter beschikking worden gesteld voor de studenten. Andere dranken, ijsjes en versnaperingen kunnen telkens vanaf 14 uur in de cafetaria van het naburige woonzorgcentrum worden aangekocht.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.