Gratis infomiddag in dienstencentrum Biezenbilk over erf- en schenkingsrecht

photo_news
Onlangs werden door de federale en Vlaamse regering het erfrecht, de erfbelasting en het schenkingsrecht grondig hervormd. In lokaal dienstencentrum Biezenbilk wordt daarom in samenwerking met de Seniorenadviesraad op vrijdag 11 oktober om 14 uur een informatienamiddag georganiseerd. Notaris Arnold Vermeersch uit Oudenburg komt er de wijzigingen aan de aanwezigen toelichten.

“In Biezenbilk, in de Ettelgemsestraat 24, willen we onze inwoners over verschillende thema’s actief informeren”, zegt schepen van Gezin en Senioren Romina Vanhooren (Open Vld). “We slaan daarom de handen in elkaar met notaris Vermeersch om een uitgebreide toelichting te laten geven over de wetgeving rond erfenissen en schenkingen. We merken namelijk dat onze inwoners hierover met heel wat vragen zitten. Om aan die vraag tegemoet te komen, organiseren we dus een infonamiddag.” De activiteit wordt gratis aangeboden, maar vooraf inschrijven is wenselijk via biezenbilk@ocmw-oudenburg.be of 059/40.19.95 of ter plaatse in het dienstencentrum.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.