Eerste Meiklokjeswandeltocht dwars door Oudenburg: vier afstanden en ook wandelzoektocht

Meiklokjeswandeling Oudenburg
Stad Oudenburg Meiklokjeswandeling Oudenburg
Op zaterdag 4 mei organiseert de sportdienst van Oudenburg voor de eerste maal de Meiklokjeswandeltocht door de stad, waarbij sociaal contact en bewegen centraal staan. 

Deelnemers kunnen kiezen tussen vier verschillende routes: 8, 10, 15 en 20 kilometer. Om ook jonge wandelaars aan te trekken en een extra uitdaging te creëren voor de meer ervaren wandelaar, wordt op de route van acht kilometer een zoektocht georganiseerd. Deze route is ook toegankelijk voor rolwagens of buggy’s. De eerste 3 winnaars van de zoektocht krijgen bovendien een cadeaubon. Iedereen kan vrij meewandelen met de verschillende routes tussen 8 en 15 uur. De deelnemende wandelaars maken kans op één van de tombolaprijzen die elk uur worden verloot. Deelnemen kost 1,50 euro voor de wandeling of 2 euro voor de wandelzoektocht, tombolaticket en één consumptiebonnetje inbegrepen. Start en aankomst is voorzien op het binnenplein van de Abdijhoeve in de Marktstraat.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.