Catering Trottoir van start: "Bij ons geen quinoa, wél streetfood van de bomma"

Pauline (23) en Charlotte (23) aan het werk in hun mobiel cateringbedrijf.
Foto Bart Boterman Pauline (23) en Charlotte (23) aan het werk in hun mobiel cateringbedrijf.
Het gloednieuwe cateringbedrijfje Trottoir serveert geen quinoa of guacamole, maar haalde inspiratie bij de keuken van de bomma.

Charlotte Demarée (23) en Pauline Hardy (23) uit Oudenburg en Moere hebben afgelopen zondag op de Zuidpoort in Oudenburg hun mobiel cateringbedrijfje Trottoir voorgesteld. "We gaan voor Vlaamse klassiekers als balletjes in tomatensaus en vol-au-vent. We zijn ervan overtuigd dat bomma's klassiekers even goed in de markt liggen als hippe en exotische producten", duiden Charlotte en Pauline. De bottomline van hun bedrijfje is dan ook 'bomma's streetfood'. De try-out van afgelopen zondag was alvast een succes, met een tweehonderdtal sympathisanten die kwamen opdagen, en heel wat lovende reacties van de klanten. "We zijn tevreden over de opkomst en het resultaat, maar we zullen zeker nog evalueren wat er in de toekomst nog beter zou kunnen. Maar het loopt vlot, nog voor de try-out van afgelopen weekend hadden we al tien boekingen binnen. We leggen meteen de pees erop, en we zien het helemaal zitten", lachen de twee vriendinnen trots. Wie een cateringbedrijfje zoekt voor evenementen en meer informatie wil over prijzen en aanbod, kan terecht op de website van Trottoir, www.trottoir-food.com. (BBO)