Bibliotheek verkoopt boeken en is op zoek naar vrijwilligers

Woman place her arms on her lap and open book to read
thinkstock Woman place her arms on her lap and open book to read
De Oudenburgse bibliotheek zet op zaterdag 10, zondag 11 en donderdag 15 augustus tal van boeken in de etalage. 

Op zaterdag 10, zondag 11 augustus telkens van 10 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur en donderdag 15 augustus van 10 tot 18 uur houdt de bibliotheek een boekenverkoop. Die zal doorgaan in de Sint-Arnolduszaal op het binnenplein van de Abdijhoeve in de Markstraat 1. Er zullen vele soorten paperbacks en hardcovers te koop worden aangeboden voor respectievelijk een halve en 1 euro. Je kan ook een bundel van elf boeken - paperback en hardcover - samenstellen voor de prijs van 5 euro.

Voor deze boekenverkoop is de bib ook nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij het klaarzetten, de verkoop zelf of het opruimen. Geïnteresseerden mogen mailen naar bibliotheek@oudenburg.be met naam, telefoonnummer en voorkeur van taak. Meer info: 059/56.84.90.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.