Bestuurder onder invloed crasht en vlucht, maar nummerplaat blijft achter

De Keiweg in Oudenburg.
Google Street View De Keiweg in Oudenburg.
In de Keiweg in Oudenburg, langs het kanaal Plassendale-Nieuwpoort, is woensdagnacht een bestuurder onder invloed van drank en drugs gecrasht met zijn wagen. De man pleegde vluchtmisdrijf, maar zijn nummerplaat bleef achter en werd opgespoord. 

Het ongeval gebeurde volgens de politie Kouter rond middernacht. De auto van de 26-jarige man uit het Limburgse Riemst kwam tegen de vangrails terecht. Hij besloot de vlucht te nemen, maar op de rijweg bleven heel wat brokstukken achter en zijn nummerplaat was eraf gevallen. Een patrouille merkte de brokstukken op en kon de bestuurder aan de hand van de nummerplaat opsporen. 

Hij bleek naar zijn verblijfsplaats in Gistel te zijn gereden, waar de politie hem aantrof. De man was volgens de politie onder invloed van alcohol en verdovende middelen. Zijn rijbewijs werd 15 dagen ingetrokken en allicht zal hij nog voor de politierechter moeten komen. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.