Auto belandt op dak in weiland, koeien tonen massaal interesse

De auto belandde op het dak in een weiland. De koeien toonden massaal interesse.
Bart Boterman De auto belandde op het dak in een weiland. De koeien toonden massaal interesse.
In de Noordstraat in Westkerke bij Oudenburg is woensdag rond 14.30 uur een auto  in een weiland gecrasht. De auto belandde op het dak en de bestuurster raakte lichtgewond. De aanwezige koeien in het weiland waren erg geïnteresseerd en kwamen het voertuig massaal inspecteren. 

Volgens de Lokale Politie Kouter verloor een bestuurster om ongekende reden de controle over haar voertuig. “De auto reed rechtdoor in een bocht, stak een sloot over en kwam op het dak tot stilstand in een weiland. De vrouw werd naar het ziekenhuis overgebracht en raakte lichtgewond”, zegt woordvoerster Annemie Wittesaele. De vrouw was op eigen houtje uit haar voertuig gekropen. De koeien in het weiland werden even opgeschrikt  maar gingen daarna massaal kijken. Tot een incident met de dieren is het niet gekomen. Een takeldienst sleepte de auto weg. De politie hield de koeien op afstand tijdens het takelen. 

De auto belandde op het dak in een weiland. De koeien toonden massaal interesse.
Bart Boterman De auto belandde op het dak in een weiland. De koeien toonden massaal interesse.14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • peter colson

  Schandalig, zelfs koeien beginnen met ramptoerisme in plaats van de persoon te helpen. Gelukkig zijn ze nog niet zo erg als de mensen die zo'n triestig leven hebben dat ze meteen hun smartphone bovenhalen om kiekjes of filmpjes te nemen om te delen met de media voor een paar likes.

 • Andre Hermans

  Gelukkig is er geen koe gewond geraakt of overleden

 • Dick DECOCK

  Schandelijk gedrag van die koeien zomaar naar ongeval staan kijken.

 • Anny Bollens

  Nochtans een rechte baan! Aan telefoon aan het prutsen?

 • Geert Jackers

  Misschien zijn ze op zoek naar de smartphone?