‘Grootste rommelmarkt van Vlaanderen’ breidt nog verder uit

-
Benny Proot -
De internationale rommelmarkt, die jaarlijks op 15 augustus georganiseerd wordt, zal een uitbreiding kennen richting de Marktstraat en het Marktplein. Zo wordt de rommelmarkt verbonden met de kermis en de horecazaken.

“We willen de verschillende activiteiten op 15 augustus zoveel mogelijk bundelen”, zegt schepen van Markten en Kermissen Romina Vanhooren (Open Vld). “Daarom maken we nu voor het eerst de link tussen de rommelmarkt enerzijds en de kermis en horeca op de markt anderzijds. Dit kan door de openstelling van de Marktstraat voor de wekelijkse marktkramers. We willen hen alle kansen bieden om op de ongetwijfeld drukst bezochte dag in Oudenburg hun producten te verkopen. Op die manier creëren we een win-winsituatie voor zowel de organisatie, de marktkramers, de kermisstandhouders als de lokale horeca.” Jaarlijks lokt het grote evenement zo’n 30.000 bezoekers en 400 standhouders naar de Arnoldusstad. De rommelmarkt heeft de grootste van Vlaanderen te zijn. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Ronny Bonnet

    De inrichters samen met de bevoegde schepen zouden zich moeten beraden om een shuttle dienst in te leggen. Zowel vanuit Zandvoorde dan vanuit Westkerke naar het centrum van Oudenburg toe ( en terug natuurlijk) Even praten met de De Lijn ....