Wielertoeristen verkennen Vlaamse Ardennen tijdens Cyclo Club Marcel

Deelnemers trotseren enkele bekende wielerhellingen.
Ronny De Coster Deelnemers trotseren enkele bekende wielerhellingen.
Wielerfans kunnen zich op zondag 5 mei uitleven op de Cyclo Club Marcel Tour langs de mooiste plekken in de Vlaamse Ardennen. De deelnemers kiezen tussen twee begeleide ritten van 70 (Le Grand) of 100 kilometer (Le Très Grand).

Tijdens de rit langs hellingen en kasseien krijgt het peloton ondersteuning van professionele fietsbegeleiders van go4Cycling en echte volgwagens. Het parcours gaat onder meer langs de Leberg, de Rekelberg, Eikenmolen, De Muur, Ten Bosse en de Valkenberg.

“Onderweg is er ook een bevoorrading voorzien met een hapje, een drankje. Een exclusieve Cyclo Club Marcel goodie bag met medaille sluiten de dag sportief af. Wie zich nog wil inschrijven, rept zich best, want de plaatsen in het peleton zijn gegeerd en er kunnen maximaal 400 deelnemers starten”, zegt Erika Mees,  marketing manager van ZEB.  

De Cyclo Club Marcel is een initiatief van kledinggigant Zeb. Deelnemen kost 10 euro. Start- een aankomstplaats is het Centrum Ronde van Vlaanderen aan de Markt in Oudenaarde.

Meer info: letour.zeb.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.