Verken de stad eens al voetballend

City Foot Golf mikt vooral op verenigingen en bedrijven die aan teambuilding willen doen

City Foot Golf wil deelnemers de stad op een speelse manier leren kennen.
Ronny De Coster City Foot Golf wil deelnemers de stad op een speelse manier leren kennen.
De stad Oudenaarde heeft er een toeristische attractie bij. City Foto Golf heet het spel waarbij je toeristische bezienswaardigheden van de de stad ontdekt tijdens een partijtje voetbal met een zachte bal.

Zes jaar geleden lanceerde Vincent Hellemans City Golf in Oudenaarde, begeleide stadswandelingen waarbij je met aangepaste (zachte) balletjes golf speelt in de binnenstad en tussendoor de leukste verhalen over Oudenaarde en zijn bezienswaardigheden krijgt voorgeschoteld.

“Met dit concept hebben we ingespeeld op de stijgende vraag van bedrijven, toeristen en verenigingen naar beleving in de stad. Vanaf het eerste moment bleek City Golf een succesformule te zijn en steeg het aantal aanvragen, vooral van bedrijven, bijzonder snel en ontpopten we ons als pionier in de sector. Door een goede samenwerking met Toerisme Oudenaarde hebben we ons succesvol en als betrouwbare partner voor kwalitatieve routes in de markt kunnen positioneren”, zet Hellemans.

Het succes van de City Golf in Oudenaarde en ook in andere Vlaamse steden heeft hem aangezet om een variant te bedenken. En dat is City Foot Golf geworden.

Met zachte ballen

“We hebben een route ontwikkeld die langs de bezienswaardigheden van de stad passeert. Op zes verschillende locaties houden we halt om een opdracht met een voetbal uit te voeren. Om geen schade of overlast te veroorzaken, maken we gebruik van zachte voetballen om op drukke plaatsen te gebruiken. Op plaatsen waar het kan, spelen we met een echte golfbal en kan een echte teambuilding losbarsten. Deelnemers zullen in groep moeten trachten de bal in zo weinig mogelijk pogingen in een hole te ‘voetbalgolfen’, dus enkel met de voeten en zonder handen te gebruiken. Er is een parcours van zes goals voorzien, waarbij op elke locatie een andere opdracht zal uitgevoerd moeten worden”, legt Hellemans uit.

City Foot Golf kan elke dag geboekt worden en voor groepen van 8 tot 48 personen. De deelnameprijs bedraagt 20 euro per persoon. Meer info: 498/39.56.94 of info@cityfootgolf.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.