Verenigingen van Welden toosten op 2020

thinkstock
In de Oudenaardse deelgemeente Welden trakteert de vzw Sint-Maarten op een nieuwjaarsdronk. “Iedereen is welkom, maar vooraf inschrijven is wel gewenst”, laat Paul Van de Weghe weten.

De organiserende vzw Sint-Maarten moedigt het sociaal leven in Welden aan beheert ook de ontmoetingsplaatsen ’t Schoolke en het Sint-Maartenshuis. Op zondag 5 januari vanaf 10.30 uur ontkurkt de vereniging de flessen bubbels en biedt ze ook een hapje aan in de gelegenheidsbar

De plaatselijke verenigingen Gezinsbond, Okra en KVLV en het parochieteam van Welden ondersteunen het initiatief. Om in te schatten hoeveel flessen ze koel moet leggen, vraagt de organisatie om vooraf in te schrijven met een mail naar nieuwjaarwelden@gmail.com of een sms naar 0474/76.76.27.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.