Tributebands spelen muziek van Blondie, Metallica en Bon Jovi op Bizonrock Eine

De organiserende VoadersChiro en leden van de Chiro Eine op het terrein.
Ronny De Coster De organiserende VoadersChiro en leden van de Chiro Eine op het terrein.
De VoadersChiro uit Eine is volop bezig met de opbouw van het festivalterrein voor Bizonrock, dat zaterdagavond plaatsvindt op het Ohioplein in Eine. Op de affiche: tributebands die de muziek spelen van Blondie, Metallica en Bon Jovi.

De organiserende VoadersChiro is een groep die er al elf jaar voor zorgt dat de Chriro van Eine een financieel steuntje krijgt. Onder meer de bouw van de nieuwe lokalen is mee gefinancierd met de opbrengst van intussen al tien edities van Bizonrock.

Leningen afbetalen

“Maar er zijn nog leningen af te betalen. We gaan er dus nog niet mee stoppen”, verzekert Geert Van Laecke. Vorig jaar lokte het festival wel 2.000 toeschouwers. Het voorprogramma begint om 16 uur met een optreden van The Jack London Show. Om 17.45 uur spelen De Tallongs.

Tributebands

Blondie performed by Back to Blondy uit Nederland komt rond 19 uur op het podium. Dan volgen Metallicatributeband Metalmania en Bad Medicine een tributeband die de muziek speelt van Bon Jovi. Om halfeen brengt Bizkit Park hulde aan de nu-metal. De toegang is gratis. 

Meer info: www.bizonrock.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.