Stadspersoneel neemt 60 beschadigde zitbanken onder handen

De banken krijgen een houten zitting
Repro Ronny De Coster De banken krijgen een houten zitting

Personeel van de technische dienst is begonnen met de herstelling van maar liefst 60 zitbanken. Eind deze maand moeten ze terug op hun plaats staan.

Een tijdje geleden verdwenen verschillende zitbanken uit het straatbeeld van enkele deelgemeenten. Dat gebeurde onder meer aan Heurnestraat nabij de kerk, bij het Schoolcomplex Leupegem, aan KBO Bevere, op de Volkegemberg en op de stedelijke begraafplaats.

“De banken zijn weggehaald omdat er veel beschadigd waren. Personeel van onze technische dienst zorgt dat de banken een make-over krijgen, zodat het weer aangenaam is om op te zitten. Bij niet minder dan 60 zitbanken worden de betonnen voetstukken gereinigd en de plastieken zitting vervangen door houten zittingen”, legt schepen van Openbare Werken John Adam (Open Vld) uit.

“Tegen het einde van de maand februari zullen alle zitbanken terug op hun vertrouwde plaats staan”, voorziet de schepen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.