Stad organiseert uitdagende zoektocht aan de Donkvijver in Oudenaarde

Ronny De Coster
In het kader van Maand van de Sportclub en de #buitenbeleefjemeer-actie van Sport Vlaanderen en MNM organiseert het stadsbestuur van Oudenaarde een zoektocht aan de Donkvijver.

De Buiten beleef je meer-actie mikt op jongeren tussen de 12 en de 18 jaar om ze te (her)activeren om te gaan sporten of een nieuwe sport te gaan ontdekken. 

In de zoektocht wordt jong en oud uitgedaagd om tien verschillende sportfiguren rondom de Donkvijver te gaan opsporen aan de hand van leuke weetjes en tips die met een QR-code kunnen worden verkregen.

Doorheen de zoektocht kunnen de deelnemers cijfers bemachtigen, waarmee ze uiteindelijk de code van de schatkist op het einde van de zoektocht kunnen kraken. De eerste 500 deelnemers gaan met een leuk gadget naar huis.

Iedereen kan vrij deelnemen aan de zoektocht. Een infobord aan The Outsider legt je uit hoe je van start kan gaan. De gezinszoektocht blijft al zeker gedurende de volledige maand mei beschikbaar en is toegankelijk voor jong en oud.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.