Roompot ontvouwt plannen voor alvast al 110 vakantiehuisjes aan de Donk

In een eerste fase bouwt Roompot op de verlaten Kompas Camping 110 vakantiewoningen.
Foto De Coster In een eerste fase bouwt Roompot op de verlaten Kompas Camping 110 vakantiewoningen.
Vakantieorganisator Roompot België heeft zijn plannen voor de herontwikkeling van de voormalige Camping Kompas klaar en stelt die binnenkort aan het grote publiek voor. In een eerste fase bouwt de investeerder 110 vakantiewoningen.

Roompot bouwt het vakantiepark aan de Donk in verschillende fasen. De eerste gaat over de ontwikkeling van een terrein van ongeveer 55.000 vierkante meter met de bouw van 110 vakantiehuisjes. Daarbij voorziet de investeerder ook plaats voor minstens twintig motorhomes en de inrichting van een 30.000 vierkante meter grote groene ruimte met waterpartijen.

Plannen bijgestuurd

De Belgische tak van de Nederlandse vakantieorganisators kreeg van de stad de exclusieve optie om ook de rest van het in totaal 183.259 vierkante meter grote gebied tot vakantiepark uit te bouwen.

Uiteindelijk zouden aan de Donk 350 vakantiehuisjes komen.

Oorspronkelijk had Roompot gepland om al dit jaar de eerste vakantiegangers in Oudenaarde te ontvangen, maar de investeerder deed bijkomend marktonderzoek en stuurde de plannen bij.

Publiek info-moment

Hoe die er uiteindelijk uitzien, onthult Roompot op een publiek info-moment. Dat vindt plaats op donderdag 14 maart van 16 tot 18 uur bij The Outsider aan de Donk (Donkstraat 50) in Oudenaarde.

Repro DCRBReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.