Rode Kruis Oudenaarde verkoopt stickers met de steun van de Belleman

De Belleman bij de start van de actie.
Rode Kruis Oudenaarde De Belleman bij de start van de actie.
Het Rode Kruis Oudenaarde is gestart met de jaarlijkse stickerverkoop en kan rekenen op de luide stem van de Oudenaardse Belleman om haar actie te promoten.

Bij meer dan 240 lokale afdelingen van het Rode Kruis kunnen de beroemde stickers gekocht worden. Rode Kruis Oudenaarde verkoopt de stickers onder meer aan supermarkten. Voor de aankondiging van de verkoop kreeg de vereniging de steun van de Oudenaardse Belleman.

“De opbrengst van de stickerverkoop zullen we gebruiken om nieuwe interventiekledij aan te kopen voor de vrijwilligers, EHBO-cursussen te organiseren en de aankoop van nieuw materiaal te financieren. Bovendien wordt bij de hulpdienst van Rode Kruis Oudenaarde dit jaar ook een nieuwe ziekenwagen aangekocht”, voorziet Valérie Verplanken, PR-verantwoordelijke van het Rode Kruis Oudenaarde.


Het Rode Kruis van Oudenaarde wordt vaak ingezet bij (grote) evenementen zoals De Ronde Van Vlaanderen, de Bierfeesten, festivals.

Wie een sticker wil kopen, kan ook terecht bij de vrijwilligers en op de website www.koopdesticker.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.