Recreanskippers schitteren op provinciaal kampioenschap

De Recreanskippers schitterden op het provinciaal kampioenschap
Repro Ronny De Coster De Recreanskippers schitterden op het provinciaal kampioenschap
De Recreanskippers namen met maar liefst 30 skippers deel aan het provinciaal kampioenschap Oost- en West-Vlaanderen. De skippers sprongen prachtige freestyles en behaalden heel wat persoonlijke records tijdens de speedproeven.

Laurena Van Leeuwen behaalde de titel van Provinciaal Kampioen bij de vrouwen en Janne Dewaele veroverde het zilver. De Recrean skippers veroverden in totaal 7 van de 10 tickets voor het BK bij de meisjes. Joyce De Temmerman werd 6de, Lara Desmet 7de, Joska Lauweryns 8ste, Julie De Visscher 9de en Silke Vervaeke 10de.

Er werden bij de meisjes ook medailles behaald op onderdelen. Jana Bracke werd eerste op de 30 seconden speed en derde op 3 minuten speed. Janne werd eerste op 3 minuten speed en behaalde brons op de freestyle. Laurena Van Leeuwen behaalde goud op het onderdeel freestyle.

 Bij de jongens werd Jens Ockerman knap 5de en Matthias Hiele behaalde een mooie 10de. Ook zij hebben een ticket voor het BK beet.

 Ook heel wat jonge skippers die voor het eerst in de categorie 15+ sprongen, hebben al onmiddellijk getoond dat ze bij de toppers horen. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.