Raymond opent najaar Woeker

Het stedelijke cultuurcentrum De Woeker in Oudenaarde heeft zijn herfstprogrammatie klaar. Er staan dit najaar 19 voorstellingen geprogrammeerd met grote namen zoals Raymond van het Groenewoud, die meteen de spits mag afbijten.

Na 20 jaar heeft De Woeker een eigen profiel ontwikkeld waarbij muziek en theater de steunpunten zijn. Als meest opvallende theatervoorstellingen zijn aangekondigd: Barbarie, Skagen en De Koe. Cour & Jardin brengt 'Het Verdriet van België' van Hugo Claus. De komende maanden staan ook enkele humorvoorstelligen van onder meer Joost Van Hyfte, Nele Bauwens, Piv Huvluv en De Schedelgeboorten op het programma.


De Frivole Framboos verrast jong en oud drie dagen na elkaar met een try-out met Musico-Humorologische onthullingen.

Groote Oorlog

De Woeker besteedt ook gepaste aandacht aan de Groote Oorlog onder de vorm van literatuur, poëzie, historische muziek, jazz, eigentijds theater en universele liederen over oorlog en vrede. De muziekliefhebbers moeten hun gading vinden bij Pulse Percussion, Eriksson Delcroix en Mich Walschaerts. Ook de allerkleinsten komen aan de bak. In de herfstvakantie brengt Villanella de familievoorstelling 'Koppie Koppie' voor iedereen vanaf 3 jaar. Kaarten reserveren kan vanaf maandag 18 augustus in de bibliotheek, Vleeshuis, Markt 35 in Oudenaarde en op 055/30.13.66 en via de www.oudenaarde.be, Cultuur, De Woeker of cc.de.woeker@oudenaarde.be. (DCRB)