Politie gooit asociale parkeerders op de bon in Oudenaarde

Illustratieve foto.
Photo News Illustratieve foto.
De politie in Oudenaarde heeft achttien automobilisten beboet wegens fout en asociaal parkeren. Nog eens zeventien bestuurders die hun auto links van de weg hadden achtergelaten, kregen een boete.

Het asociale parkeren had te maken met auto’s die op het trottoir stonden of op een plaats voor mensen met een beperking, die een doorgang op een parking blokkeerden of buiten de parkeervakken geparkeerd waren. Er waren ook boetes voor het gebruik van de gsm achter het stuur, rijden zonder veiligheidsgordel en een straat inrijden waar dat niet mocht.

Fietsverlichting

De politie controleerde ook fietsen. Van vier was de verlichting of andere uitrusting niet in orde. Eén boete en drie waarschuwingen leverde dat op.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • MARNIC DESMAELE

    Ook aan scholen, vooral bij begin en einde, mag strenger opgetreden worden. Straks rijden ze nog tot op de speelplaats. Sensibiliseren en waarschuwingen hebben geen nut, beboeten is het enige sensibiliseringsmiddel !

  • Jan hertogs

    Kunnen ze ook eens aan de spar doen in volkegem!