Oudenaardse atletiekclub KASVO verpulvert records op de “Ifam Relays Meeting” in Oordegem

Anaïs Van Snick, Kaat Demetter, Kato De Schepper en  Ilana Hanssens
Johnny De Ceulaerde Anaïs Van Snick, Kaat Demetter, Kato De Schepper en Ilana Hanssens
Atletiekclub KASVO Oudenaarde nam met twee teams succesvol deel aan de Ifam Relays Meeting in Oordegem. De Oudenaardse atleten daar een paar records sneuvelen.

Ben Ghyselinck, Amber Baert, Nathalie Verstichel en Jonas Vanderbeken vestigden voor hun club een eerste besttijd op de Mixed 4x400m.

De KASVO meisjes Kato De Schepper, Anaïs Van Snick, Ilana Hanssens en Kaat Demetter namen deel aan de 4x100m.  Ze verpulverden niet enkel het clubrecord bij de scholieren, maar bleven met ook ruim onder het clubrecord alle categorieën.

Deze nieuwe recordhoudsters bij de 4x100m hebben bij de scholieren ook de beste jaarprestatie in België,  waardoor ze een grote kans maken om begin september deel te nemen n aan het voorprogramma van de Memorial Van Damme.

Ben Ghyselinck, Jonas Vanderbeken, Nathalie Verstichel en  Amber Baert,
Johnny De Ceulaerde Ben Ghyselinck, Jonas Vanderbeken, Nathalie Verstichel en Amber Baert,Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.