Oudenaarde Zomert brengt elke zaterdag met optreden meer sfeer op de Markt

De Oudenaardse Markt moet deze zomer een gezellige ontmoetingsplaats zijn, zo willen de organisatoren van Zomernoten.
Ronny De Coster De Oudenaardse Markt moet deze zomer een gezellige ontmoetingsplaats zijn, zo willen de organisatoren van Zomernoten.
Om meer animositeit op de Markt te brengen tijdens de zomermaanden juli en augustus hebben de dienst Toerisme & Evenementen en Oudenaarde Winkelstad (OWS) de handen in elkaar geslagen om samen elke zaterdag een kleinschalig muziekoptreden te organiseren.

De optredens zullen telkens plaatsvinden van 15 tot 18 uur onder de naam Zomernoten op zaterdag. “We willen op die manier de mensen een extra beleving aanbieden tijdens het winkelen en het doen van een terrasje. Een extra reden om tijdens de zomer eens af te zakken naar de Markt”, zegt schepen van Feestelijkheden John Adam (Open Vld).

De optredende artiesten en groepen:

·         6 juli  :  Seven Sisters

·         13 juli : Muriel Urquidi

·         20 juli : Girls called Pony

·         27 juli : Joel De Mets

·         3 augustus : Booty Call

·         10 augustus : Rayvox

·         15 augustus : Beyond Brothers

·         17 augustus : Blue Dawn

·         24 augustus : About Jay

“De Oudenaardse agenda staat deze zomer bol van activiteiten, zodat ontspannen en genieten met vrienden en familie niet hoeft aan de andere kant van de wereld, maar gewoon in Oudenaarde”, besluit Adam.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.