Opbrengst van expo Puur Uniek: 1.070 euro

"Maar het fantastische gevoel dat dit project oplevert, is nog véél groter"

1.070 euro, dat is de opbrengst van een bijzondere expo die de Oudenaardse school Bernardusdriesprong in juni heeft georganiseerd. De Geraardsbergse fotograaf Kristoffel Coppens had alle leerlingen van de school geportretteerd. Het resultaat van die fotoshoot was te zien op een tentoonstelling in de Sint-Jozefskerk in Oudenaarde.
"Heel mooi die duizend euro, maar het fantastische gevoel dat we aan dit project overhouden, is nog veel groter", klonk het vandaag in Bernardusdriesprong.
Ronny De Coster "Heel mooi die duizend euro, maar het fantastische gevoel dat we aan dit project overhouden, is nog veel groter", klonk het vandaag in Bernardusdriesprong.

“Het bedrag dat de school aan het initiatief overhoudt, is heel mooi. Maar nog veel straffer is de herinnering aan een heel puur en uniek project, waarbij onze jongeren in de schijnwerpers hebben gestaan. Wij houden hier een fantastisch gevoel aan over en hangen al die foto’s nu met veel trots in de school op”, glunderde Frank Pieters, directeur van Bernardusdriesprong.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.