Nieuwe opstelling Bierfeesten brengt meer sfeer op de Markt

De Markt zaterdagavond: een massa volk.
Ronny De Coster De Markt zaterdagavond: een massa volk.
Het moet lang geleden zijn dat er op zaterdag op de Markt nog zoveel volk opdaagde voor de Adriaen Brouwer Bierfeesten. “Ik ben zeer tevreden over de nieuwe opstelling en nog meer over de publieke respons”, zegt organisator Peter Decordier.

Het podium niet meer aan het stadhuis, maar op de Kleine Markt. Dat was, samen met een herindeling van die Markt de grote verandering voor deze editie van de Adriaen Brouwer Bierfeesten.

Gevolg: de Markt werd nog meer dan vorige jaren een belevingsplein, waar behalve het grote podium ook plaats was voor een gesmaakt foodfestival en attracties voor kinderen.

“De Bierfeesten terug meer naar de Markt brengen was het opzet. Ik denk dat we daarin geslaagd zijn”, zegt organisator Peter Decordier.

“We moeten natuurlijk nog een evaluatie maken met alle betrokkenen en dus ook met de horeca, maar ik denk dat we met deze Bierfeesten toch wel goed zitten. Er was héél veel volk, alle terrassen zaten vol. Ik heb de indruk dat iedereen tevreden is. ‘k Heb alleszins niemand horen klagen”, reageert ook Johan Adam (Open Vld), schepen van Feestelijkheden tevreden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.