Niels De Stadsbader en The Magical Flying Thunderbirds op Bierfeesten

De eerste namen zijn bekend voor de Adriaen Brouwer Bierfeesten in Oudenaarde. Niels De Stadsbader en The Magical Flying Thunderbirds zorgen op 23 juni voor de ambiance op de Ham in Oudenaarde. Niels De Stadsbader heeft geen introductie nodig, want tegenwoordig is hij niet meer uit de hitlijsten weg te denken. Zijn debuutalbum 'Speeltijd' haalde al twee maanden na de release platina (meer dan 20.000 verkochte stuks) en hij sleepte een MIA (muziekaward) in de wacht. De Stadsbader heeft momenteel ook een radiohit met 'Skwon Meiske'.


Ook The Magical Flying Thunderbirds zijn aangekondigd voor vrijdag. "We hebben tot zes jaar geleden ontzettend veel fijne shows gegeven", zegt voorman Charel van Domburg. "Op dat elan willen we dit jaar verdergaan, maar onze playlist zal uiteraard aangevuld worden met hedendaagse hits."


"We hebben sterke artiesten gekozen en we zorgen ervoor dat er voor elk wat wils is. Traditioneel worden de Bierfeesten geopend door een plaatselijke topper, deze zal binnenkort ook bekendgemaakt worden. Ook op zondag, onze traditionele schlagernamiddag, zullen enkele nationale en internationale kleppers het beste van zichzelf geven", belooft organisator Peter Decordier. (DCRB)