Man verongelukt bij oversteken van de Beaucarnestraat in Ename

De man kwam vanuit de woning met de gele gevel naar buiten en stak te straat over naar zijn bromfiets, toen hij werd gegrepen door een auto.
Ronny De Coster De man kwam vanuit de woning met de gele gevel naar buiten en stak te straat over naar zijn bromfiets, toen hij werd gegrepen door een auto.
Bij een verkeersongeval aan de Beaucarnestraat in Ename is in de nacht van zondag op maandag een man om het leven gekomen. De voetganger werd gegrepen door een auto, toen hij de straat overstak. De man is ter plaatse overleden.

Het ongeval gebeurde rond halftwee. Rudy D.R. uit Ename kwam in de Beaucarnestraat nabij het Enameplein de woning van een kennis buiten gestapt en ging naar de overkant van de straat, waar zijn bromfiets geparkeerd stond. Kennelijk merkte de man niet of te laat, dat op dat moment een auto kwam aangereden. De chauffeur van de wagen kon de overstekende voetganger niet meer ontwijken. De vijftiger kwam onder de auto terecht en werd nog een paar tientallen meter meegesleurd.

Een MUG-team van het Algemeen Ziekenhuis in Oudenaarde snelde nog ter plaatse, maar voor het slachtoffer kwam alle hulp te laat. De man is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

Het parket Oost-Vlaanderen, afdeling Oudenaarde stuurde een verkeersdeskundige om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.