Jotie zoekt jobstudenten om paasvakantiekamp te begeleiden

Een vakantiekamp  van de stedelijke jeugddienst.
Ronny De Coster Een vakantiekamp van de stedelijke jeugddienst.
Jotie, de stedelijke jeugddienst van Oudenaarde, is op zoek naar jobstudenten voor de paasvakantie.

Een hoofdanimator kleuters wordt gezocht voor de paasvakantie. Hij of zij stuurt een team van monitoren aan. Jotie kijkt ook uit naar een hoofdanimator opvang die het speelplein opstart, de inschrijvingen in goede banen leidt en de opvanganimatoren coördineert, maar ook fungeert als aanspreekpunt naar de ouders. Een hoofdanimator (zorg)opvang moet tijdens de ochtend- en avondopvang kinderen met een beperking begeleiden. Een coördinator buurtsport heeft voeling voor kinderen met een maatschappelijk kwetsbare achtergrond en begeleidt de buurtsportweek gedurende de tweede week van de paasvakantie samen met een team vrijwilligers.

Kandidaturen voor de vacatures kunnen ingediend worden tot vrijdag 1 maart. Dat kan online via https://www.oudenaarde.be/node/344
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.