Jeugdwerking Skaters De Loods viert eerste verjaardag

De skaters van De Loods.
De Loods De skaters van De Loods.
Ter gelegenheid van de eerste verjaardag van de jeugdwerking van het Skatepark De Loods in Oudenaarde gingen de skaters op uitstap naar skatepark Luxaplast in Kortrijk.

De Loods was de naam van hun eigen skatepark in de voormalige Saffresfabriek, maar dat kon maar tijdelijk bestaan omdat er nu een woonwijk wordt gebouwd. “We hebben een eigen jeugdwerking met skatelessen uitgebouw en dat werd een succes. Sinds het verdwijnen van ons eigen park vinden de lessen verder plaats op het huidige stedelijke skatepark en gaan de skaters vaak op uitstap naar andere gemeenten zoals Geraardsbergen, Deinze en Kortrijk”, vertelt Folke D’Haeyer, die samen met Jeremy le Fevre en Yoren Van Campenhout een jaar geleden het initiatief nam om De Loods op te starten.

Van 1 tot en met 5 juli organiseert de sportdienst van Oudenaarde een skatekamp in samenwerking met de skaters.

Meer info: 0474 21 13 59 (Folke)
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.