Jeugdwerking Skatepark De Loods viert eerste verjaardag

De Loods
Ter gelegenheid van de eerste verjaardag van de jeugdwerking van het Skatepark De Loods in Oudenaarde gingen de skaters op uitstap naar skatepark Luxaplast in Kortrijk. 

De Loods was de naam van hun eigen skatepark in de voormalige Saffresfabriek, maar dit skatepark kon slechts tijdelijk bestaan omdat er nu een woonwijk wordt gebouwd. “We hebben een jeugdwerking met skatelessen uitgebouw en dat werd een succes. Sinds het verdwijnen van ons eigen park vinden de lessen verder plaats op het huidige stedelijke skatepark en gaan de skaters vaak op uitstap naar andere gemeenten zoals Geraardsbergen, Deinze en Kortrijk”, vertelt Folke D’Haeyer, die samen met Jeremy le Fevre en Yoren Van Campenhout een jaar geleden het initiatief nam om De Loods op te starten.

Van 1 tot en met 5 juli organiseert de sportdienst van Oudenaarde een skatekamp in samenwerking met de skaters. Meer info: 0474 21 13 59 (Folke).
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.