Jan Van Wassenhove “vertaalde” kookboek van Sandra Bekkari voor Thermomix-gebruikers

Sandra Bekkari en Jan Van Wassenhove
Ronny De Coster Sandra Bekkari en Jan Van Wassenhove
Hobbykok Jan Van Wassenhove uit Oudenaarde en bekende tv-kok Sandra Bekkari hebben samen een nieuw boek uit. Jan heeft “Nooit meer diëten” zo herwerkt, dat de gerechten ook makkelijk te bereiden zijn in een Thermomix, een volautomatisch kooktoestel.

Jan Van Wassenhove is gewezen drukker en al heel zijn leven gepassioneerd hobbykok. Twee jaar geleden startte hij aan Wijnendale in Oudenaarde zijn eigen kookatelier “Koken met Jan”, waar hij onder meer workshops organiseert. Jan is enthousiast gebruiker en ook demonstrateur van de Thermomix, een keukenrobot die zowel door grote chefs als door particulieren wordt gebruikt.

Daarnaast is Jan ook een grote fan van voedingsdeskundige, gezondheidscoach en vtm-kok Sandra Bekkari. “Ik was al een tijdje gepassioneerd door de boeken van Sandra, omdat zij een heel goede leidraad zijn voor een gezonde en heel pure keuken. Anderhalf jaar geleden kwam ik op het idee om recepten van Sandra te herschrijven, zodat ze ook voor gebruikers van een Thermomix bruikbaar werden. Dat was een hele klus, maar het boek dat we daarmee toen hebben samengesteld, was zo’n groot succes, dat ik samen met Sandra nu ook een tweede boek uit haar reeks ‘Nooit meer diëten’ hebben herwerkt”, vertelt Jan.

65 recepten

Het boek bevat 65 recepten met tips voor lekkere ontbijten, tussendoortjes, hapjes en soep, een gezonde lunch, hoofdgerechten en desserts.

Nooit meer eten, de Thermomix-editie 2  is uitgegeven bij Borgerhoff & Lamberigts. Het boek kost 29,95 euro en is onder meer verkrijgbaar in Jans kookatelier “Koken met Jan” aan Wijnendale 13 in Oudenaarde. Meer info: kokenmetjan.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.