Gill Baley gaat akoestische toer op

Gill Baley evolueerde van rock-‘n-roller naar popzanger en gaat nu ook de akoestische toer op.
Ronny De Coster Gill Baley evolueerde van rock-‘n-roller naar popzanger en gaat nu ook de akoestische toer op.
Gill Baley geeft zijn zangcarrière een nieuwe wending: de jonge zanger uit Volkegem gaat de akoestische toer op. Om dat in de picture te zetten, speelt hij een akoestisch concert in De Woeker.

Enkele maanden geleden kondigde Gilles Simoens al aan, dat hij niet langer onder zijn eigen naam, maar als Gill Baley op het podium zou staan. De naamsverandering ging ook gepaard met een verandering van muziekstijl, van pure rock-‘n-roll naar popmuziek.

“Los van het repertoire wil ik ook de muzikale prestaties een beetje opwaarderen. Daarom treed ik voortaan ook op in een akoestische bezetting. Ik laat me begeleiden door een gitarist, pianist en percussionist. Zelf speel ik gitaar en bas”, vertelt Gill Baley.

Eerste akoestisch concert

Om zijn nieuwe project voor te stellen, speelt hij op 19 april een akoestisch concert in CC De Woeker te Oudenaarde. “Mijn kwartet zal verrassend uit de hoek komen: we brengen covers op een eigen wijze. Dat zijn zowel emotionele ballads als swingende uptempo songs”, voorziet de zanger.

Het akoestisch concert vindt plaats op 19 april om 20.30 uur. Plaatsen zijn genummerd en kosten 10 euro. Ze zijn te bestellen op het telefoonnummer 0475/28.28.59 of via de website www.gillbaley.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.