Gill Baley concerteert in Salons Mantovani

Gill Baley treedt in de Salons Mantovani op met acht muzikanten en vier danseressen.
Ronny De Coster Gill Baley treedt in de Salons Mantovani op met acht muzikanten en vier danseressen.
Gill Baley (Gilles Simoens) concerteert binnenkort in de Salons Mantovani in Oudenaarde. De Volkegemse tienerzanger staat er met acht muzikanten en vier danseressen op het podium.

Gilles Simoens staat sinds afgelopen zomer op het podium onder de artiestennaam Gill Baley en zingt en speelt sindsdien niet langer alleen rock ’n roll.

“Het repertoire heeft een frisse touch gekregen”, zegt de zoon van de Oudenaarde schepen Peter Simoens en provincieraadslid Vera De Merlier. “We zijn een beetje meer de toer van de popmuziek opgegaan”, aldus Gilles, die intussen al vier jaar bezig is.

300 optredens

Sinds zijn allereerste optreden op de kermis in Etikhove stond de zanger al meer dan driehonderd keer op een podium, meestal in de Vlaamse Ardennen, maar soms ook buiten de regio.

Voor zijn tweede grote concert, dat plaatsvindt op 10 november in de Salons Mantovani, omringt de zanger zich met acht muzikanten en vier danseressen.

Tickets

De kaartenverkoop is net gestart en wie niet naast een ticket wil grijpen, kan best al een plaats reserveren. Vorig jaar speelde Gilles Simoens immers voor een uitverkochte zaal.

Tickets voor het concert kosten 20 euro. Wie kiest voor een viparrangement van 60 euro, geniet vòòr de show van soep en hoofdgerecht, tijdens de pauze van een dessert.

Meer info: www.gillessimoens.be/concert-2018/
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jeannette Van Liefde

    Is zeker de moeite waard,neem een vip het eten is zeer lekker.

  • Marnik Van Moorleghem

    20 euro vraagprijs als beginnende zanger?Hopenlijk krijgt hij de zaal halfvol!

  • Chris Vd putte

    20€!Hopelijk is de drank inbegrepen