Gezellig buurtfeest sluit eerste buurtsportweek in Oudenaarde af

-
Buurtsport Oudenaarde -
De eerste Oudenaarde buurtsportweek van deze zomer in Oudenaarde is achter de rug. Ze werd afgesloten met een gezellig buurtfeest in Eine.

Buurtsport Oudenaarde organiseert tijdens de schoolvakanties buurtsport in een kwetsbare wijk. Rhinos Rugby Oudenaarde, Sociaal Huis Oudenaarde, Sociale Huisvestingsmaatschappij Vlaamse Ardennen, jeugddienst stad Oudenaarde, sportdienst stad Oudenaarde werken mee aan de organisatie.

“Een sportclub is een fantastisch middel om jongeren bij elkaar te brengen, maar niet iedereen vindt de weg ernaartoe. Bovendien is dit een ideale opstap om contacten te leggen en te luisteren naar de noden van de buurtbewoners”, motiveert schepen van Sociaal Beleid Mathieu Mas (CD&V) het initiatief.

Meer dan 25 kinderen hebben zich een week lang kunnen uitleven met sessies Taekwando én basketbal onder leiding van enthousiaste getalenteerde vrijwilligers.

In augustus vindt een buurtsportweek plaats in Ename.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.