Geike Arnaert (ex-Hooverphonic) en Daan repeteren en spelen in zaal Harmonie in Oudenaarde

Wim Merchiers, apetrots op de de komst van Geike Arnaert en Daan.
Ronny De Coster Wim Merchiers, apetrots op de de komst van Geike Arnaert en Daan.
Geike Arnaert, ex-frontvrouw van Hooverphonic, en Daan staan binnenkort op het podium van De Harmonie in Oudenaarde. Ze komen in de stemmige zaal aan de Markt repeteren en een intiem concert spelen.

“Meer en meer worden we gecontacteerd om een try-out te organiseren ter voorbereiding van een belangrijke en grote zaalshow in de AB, de Roma of zelfs Vorst Nationaal”, vertelt zaaluitbater Wim Merchiers trots. Onlangs kozen ook al Natalia en Jef Neve de Harmonie in Oudenaarde voor een try-out van hun tournee door Vlaanderen.

Intussen worden nog twee knallers verwacht. “Op 19 maart mogen we Geike Arnaert, de ex-frontvrouw van Hooverphonic verwachten. De zangeres trekt een dag uit om bij ons in Oudenaarde te repeteren. ‘s Avonds speelt ze een intiem concert voor een beperkt publiek”, kondigt Wim Merchiers aan.

Op 19 april komt Daan met zijn vroegere band, Dead Man Ray, naar Oudenaarde afgezakt. “Met deze band speelt Daan een uitverkochte show in de AB en een generale repetitie wordt in de Harmonie afgewerkt”, vertelt Wim.

Voor beide concerten zijn nog een beperkt aantal tickets beschikbaar via www.harmonieoudenaarde.be. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.