Frederik Deschrijver bezweken aan verwondingen na zware val

Het ongeval gebeurde op deze hoeve, die man aan het renoveren was.
Ronny De Coster Het ongeval gebeurde op deze hoeve, die man aan het renoveren was.
Frederik Deschrijver (41), zaakvoerder van Containerdienst Vindevogel in Oudenaarde, is overleden. De man was donderdag in allerijl naar het UZGent gebracht, nadat hij een zware val had gemaakt. Hij is aan zijn verwondingen bezweken.

Deschrijver was donderdagavond aan het werk in een oude hoeve aan de Berchemweg in Melden. Hij had de verlaten boerderij onlangs gekocht en was ze aan het renoveren tot een woning om er met zijn gezin te gaan wonen.

De man maakte een zware val. Daarbij liep hij levensgevaarlijke verwondingen op aan het hoofd. Hij is nog in allerijl naar het UZGent gebracht, maar is daar vrijdagavond gestorven.

Schokgolf

Het nieuws over het overlijden van Frederik Deschrijver gaat als een schok door Oudenaarde. Samen met zijn echtgenote Mieke Goemaere runde hij het bedrijf Containers Vindevogel, dat gevestigd is aan de Coupure in Oudenaarde en dat ook vestigingen heeft in Gavere en Deinze. De firma heeft achttien mensen in dienst.

Levenswerk verderzetten

De echtgenote van de man is te overmand door emoties om te reageren op het drama, maar postte een emotioneel bericht op Facebook, waarin ze belooft om het levenswerk van haar man verder te zetten, zorg te dragen voor hun twee kinderen en het droomhuis van haar man af te werken zoals hij het zou gewild hebben. Honderden mensen hebben op sociale media al hun medeleven betuigd aan de familie van de bedrijfsleider.

De uitvaartplechtigheid voor Frederik Deschrijver vindt plaats op zaterdag 2 maart om 11 uur in de kerk van Etikhove.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • hocine ayouda

    innige deelneming Mieke ,vanwege Maurice van containers thienpont

  • carine matthijs

    Onze OPRECHTE medeleven met het immense verdriet dat u en familie treft. Grondwerken duggan griffin