Fiesta Europa tovert Oudenaardse Markt om tot een sfeervol terras

Ronny De Coster
Op de Markt in Oudenaarde is Fiesta Europa neergestreken. De markt met Europese specialiteiten blijft er nog het hele weekend staan.

Marktkramers uit alle hoeken van het Europese continenten verkopen er souvenirs, typische streekproducten en culinaire specialiteiten. De kraampjes zijn opgesteld op het belevingsplein met centraal tafeltjes en stoelen, wat zorgt voor een gezellige sfeer.

“Het is een beetje anders opgevat dan de bekende foodtruckfestivals. Dit is een echte markt, waar je kan kuieren, proeven en een terrasje doen. De kinderen kunnen zich uitleven op de springkastelen in het kinderdorp. En we voorzien ook livemuziek die bezoekers uitnodigt om te dansen”, zegt organisator Jasmina Sans.

Fiesta Europa is vandaag nog open tot 22 uur. Zaterdag loopt het evenement van 12 tot 22 uur en zondag van 10 tot 19 uur. De toegang is gratis.

Ronny De Coster
Ronny De Coster
Ronny De Coster
Ronny De Coster
Ronny De Coster
Ronny De Coster
Ronny De Coster1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Joris Bemoeyaert

    Om te gieren van het lachen toch. Ik was er vandaag en er was geen 20 man. En die mogen wel op dat lelijk plein staan terwijl de marktkramers errond moeten staan. Belachelijk stadsbestuur.