Feestcomité trakteert minder mobiele bewoners assistentiewoningen Leupeheem op eigen nieuwjaarsreceptie

Repro DCRB
Bewoners van de assistentiewoningen Leupeheem in Leupegem verzamelden in de cafetaria van het gebouw aan de Ronseweg voor een nieuwjaarsdrink. 

Die was georganiseerd door het Feestcomité Leupegem en het Sociaal Huis van de stad. Alle bewoners, hun aanwezige familieleden en het team van vrijwilligers kregen hapjes en een drankje aangeboden. “Het begint een mooie traditie te worden dat het feestcomité na de grote nieuwjaarsreceptie nog een tweede organiseert voor de bewoners die niet meer in staat om een verplaatsing te maken naar de parochiezaal. Daarom komen wij tot bij hen. Het is ook de ideale gelegenheid om de vrijwilligers die hier schitterend werk verrichten eens te bedanken”, bedacht Mathieu Mas, secretaris van het Feestcomité Leupegem.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.