Drie dagen feest voor 60 jaar Chiro Melden

De jeugdvereniging vier haar 60ste verjaardag met een rijkelijk gevuld weekend.
Ronny De Coster De jeugdvereniging vier haar 60ste verjaardag met een rijkelijk gevuld weekend.
Chiro Melden bestaat 60 jaar. Van dat jubileum maakt de jeugdvereniging een heus feestweekend met onder meer een quiz, een spelnamiddag, streekbieren en… Paul Severs.

Het feest begint vrijdagvanavond met het grote denkwerk met “Chiro Melden Quizt”. De deuren van het dorpshuis De Linde zwaaien op en om 19 uur en precies een uur later vuurt de quizmaster de eerste vraag af. Deelnemers kunnen spelen in een groep van maximaal vier personen en betalen samen 16 euro. Inschrijvingen gebeuren via de website www.chiromelden.be/node/24 of op het telefoonnummer 0478/09.18.64.

Spelnamiddag

“Zaterdag organiseren we een chironamiddag zoals we dat elke week doen, maar met dat verschil dat we voor onze verjaardag ook kinderen uitnodigen die geen lid zijn van onze vereniging”, zegt Viktor Gielen, die samen met Leon Vanderdonckt de hoofdleiding uitmaakt van Chiro Melden. Zaterdag vind ook een streekbierenavond plaats, samen met een foodtruckfestival. En plaatselijk jong talent klautert het podium op.

Zondag steekt de jubilerende jeugdvereniging de barbecue aan. Aanschuiven kan tot 14 uur. En half uur later start een sneukeltocht.

’s Avonds brengt Paul Severs er de sfeer in. Aansluitend vindt een afterparty plaats met Remastered2dj’s.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.