Dit zijn de 8 finalisten voor Showcase in Sint-Jozefskerk in Oudenaarde

Showcase verhuist dit jaar van de Qubus naar de Sint-Jozefskerk.
Jan Vandersmissen Showcase verhuist dit jaar van de Qubus naar de Sint-Jozefskerk.
De namen van de acht groepen die op vrijdag 26 april deelnemen aan de finale van de talentenzoektocht Showcase, zijn bekend.

Tijdens Showcase gaat Oudenaarde op zoek naar zijn lokale muzikale helden. De bands die aan de finale mogen deelnemen zijn Weekend Stranger, About Jay, The Jack London Show, RayVox, Earupt, Scutigera, Square Motion en Muy Dani.

De inzet van de wedstrijd zijn enkele felbegeerde plaatsen op verschillende podia van lokale evenementen, waaronder de AB Bierfeesten en Bizonrock.

Showcase vindt plaats op vrijdag 26 april in de Sint-Jozefskerk, die voor de gelegenheid zal omgetoverd worden tot een ware muziektempel. De toegang is gratis.

Het evenement is een organisatie van de Dienst Cultuur van de stad Oudenaarde en de Werkgroep Muzikantentreffen Oudenaarde, een samenwerking tussen enkele gepassioneerde muzikanten, Jeugdhuis Canavia en Muziekhandel Oudenaarde
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Nicolas Ivanov

    Erg dat onze kerken zo gebruikt worden. Het verlies aan spiritualiteit zal ons nog zuur opbreken.