De Doorbraak valt met de deur in huis

Toneelvereniging voert blijspel van Ruud De Ridder zeven keer op in De Woeker

De Doorbraak valt zeven keer met de deur in huis.
Ronny De Coster De Doorbraak valt zeven keer met de deur in huis.

Bij de toneelvereniging Theater De Doorbaak gaat half oktober de nieuwe herfstproductie in première. “Met de deur in huis” is een komedie van Ruud De Ridder in een regie van Marc De Bruyker. Er zijn zeven voorstellingen.

“Met de deur in huis” is het verhaal van Eric en Mercedes. “Het koppel verblijft een week op Tenerife. Ze zijn vijf jaar getrouwd en willen dat vieren onder hun tweetjes. Hun vrienden Margot, Renée, Tuurke en Wim willen hen bij hun thuiskomst verrassen met een spetterende surpriseparty. Maar niet alles loopt van een leien dakje. De conciërge bijvoorbeeld, vindt het maar verdacht dat die vrienden en vriendinnen voortdurend in en uit het appartementje van het koppel lopen. En als klap op de vuurpijl komt een vriendelijke aap de feestplannen verstoren. Wat een denderend verrassingsfeestje had moeten worden, ontaardt in een dolle klucht”, vertelt regisseur Marc De Bruyker.

Acht acteurs

Peter Voet, Betty Bouckaert, Peter Hebbelynck, Patricia Huysman, Jessie Van Butsel, Robert De Weer, Lieve De Coninck en Marnix Notschaele vormen de acteursploeg.

De voorstellingen zijn op vrijdag 12 en 19 oktober om 20 uur, zaterdag 13 en 20 oktober om 20 uur, op zondag 14 en 21 oktober om 18 uur en donderdag 18 oktober om 20 uur in de stedelijke cultuurzaal De Woeker in Oudenaarde.

Kaarten kosten 8 euro (7 euro voor leden van Open Doek). Meer info: www.de-doordbraak.be
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.