Combiticket Centrum Ronde van Vlaanderen en Museum van Oudenaarde om wielerseizoen in te zetten

Het MOU toont de geschiedenis van de stad, het Centrum Ronde van Vlaanderen die van de koers.
Foto's Ronny De Coster Het MOU toont de geschiedenis van de stad, het Centrum Ronde van Vlaanderen die van de koers.
In het openingsweekend van het wielerseizoen slaan het Centrum Ronde van Vlaanderen (CRVV) en stad Oudenaarde de handen in elkaar: vanaf zaterdag 2 maart is het mogelijk om een combiticket te kopen dat toegang geeft tot tentoonstellingen in het CRVV en het MOU.

Het museum van Oudenaarde (MOU) in het stadhuis neemt de bezoeker mee door de geschiedenis van de stad: van schitterende wandtapijten in de 14e-eeuwse lakenhalle over Adriaen Brouwer tot een van de grootste zilvercollecties van Vlaanderen.

Het Centrum Ronde van Vlaanderen biedt een totaalbeleving van de geschiedenis van de Ronde van Vlaanderen via de Ronde-expo. De toenemende belangstelling voor het vrouwenwielrennen wordt getoond in de permanente expo ‘Koninginnen van de Koers’.

12 + 6 = 15 

Het combiticket kost 15 euro en is de koop bij de stad en in het Centrum Ronde van Vlaanderen. Normaal betaal je 12 euro voor het Centrum Ronde van Vlaanderen en 6 euro voor het MOU.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.