Cindy Franssen schenkt opbrengst van tombola aan StudioNona van het Kinderkankerfonds

Repro Ronny De Coster
Studio Nona, een project van het Kinderkankerfonds, kreeg op het het jaarlijkse eetfestijn van Cindy Franssen een cheque van 750 euro.

“Dit is de opbrengst van de tombola van het eetfestijn”, verduidelijkt Cindy Franssen, die elk jaar een lokale vereniging of goed doel kiest om dat geld aan te schenken.

Studio Nona is een project van het Kinderkankerfonds dat specifiek spelbegeleiding aan huis doet. Het voorziet spel- en ontspanningsactiviteiten voor kinderen die wegens hun ziekte niet meer kunnen deelnemen aan het gewone leven. Het team bestaat uit pedagogisch medewerkers, creatief therapeuten, goochelaars, clowns, muzikanten, vertellers, kunstenaars... allemaal mensen met ervaring met ernstig zieke kinderen.

Bij vorige edities ging de cheque onder meer naar de vzw Haemovak voor nierpatiënten, Heemskring Westerring, Vlaamse diabetesliga Oudenaarde-Ronse en KSA Eine.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.