Chalets op de kerstmarkt vanaf nu te reserveren

Stad roept kandidaat-huurders op om te zorgen voor gevarieerd aanbod.

Hoewel het nog vroeg is om aan de eindejaarsfeesten te denken, doet de stad nu al een oproep aan verenigingen om een chalet uit te baten op de kerstmarkt van vrijdag 14 december tot en met woensdag 2 januari op de Markt, de Kleine Markt en het Droesbekeplein.
Verenigingen die een kraampje willen uitbaten op de kerstmarkt, kunnen zich vanaf nu kandidaat stellen.
Ronny De Coster Verenigingen die een kraampje willen uitbaten op de kerstmarkt, kunnen zich vanaf nu kandidaat stellen.

Het stadsbestuur biedt alle Oudenaardse verenigingen én handelaars de mogelijkheid zich kandidaat te stellen om een chalet uit te baten tijdens drie periodes: van vrijdag 14 tot woensdag 19 december, van donderdag 20 tot woensdag 26 december en van donderdag 27 december tot woensdag 2 januari.

In het weekend zijn uitbaters verplicht om de chalets open te houden. Op weekdagen beslissen ze zelf.

Niet alleen eten en drank

De toekenning van de chalets gebeurt op basis van de diversiteit van het aanbod en op basis van het tijdstip van inschrijving. Niet alleen snel zijn is daarom de boodschap. De stad wil dat kandidaten ook hun creativiteit tonen door niet enkel eten en drinken aan te bieden maar ook leuke en originele (geschenk-)artikelen.

Oudenaardse handelaars en verenigingen krijgen voorrang op kandidaten van buiten de stad.Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 15 oktober kandidaat stellen.

Dit jaar zal overigens ook de ijspiste opnieuw van de partij zijn.

Meer info: evenementen@oudenaarde.be, tel. 055 31 72 51.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.