Burgschelde krijgt nieuwe trottoirs

De Burgscheldestraat.
GoogleMaps De Burgscheldestraat.
In de Burgschelde (tussen Lappersfort en De Woeker) in Oudenaarde vernieuwt een aannemer in opdracht van de stad vanaf 4 februari het voetpad aan de kant van de even huisnummers.

Voetgangers kunnen het trottoir aan de overkant van de straat gebruiken en ook fietsers kunnen door.

De toegang voor gemotoriseerd verkeer wordt beperkt tot plaatselijk verkeer. Omrijden kan via Lappersfort en Einestraat.

Ook de Adriaan Brouwerstraat zal vanaf 18 februari onderbroken zijn tussen de Prins Leopoldstraat en de Eindrieskaai, voor het aanleggen van nutsleidingen. Er is lokaal een beperkte omleiding voorzien.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Kim Speleers

    Diependale in leupegem mag ook dringend eens vernieuwd worden. Dat er daar nog geen benen zijn gebroken of zo is een wonder!!!!!

  • stijn de keukeleire

    Zouden beter in deelgemeente heurne ook eens herleggen in de heurnestraat.je zou je er bijna verongelukken...daar is het slechtste trottoir van heel oudenaarde denk ik...