Brand vernielt appartement na technisch defect aan keukenapparaat

De uitslaande brand sloeg hard toe in het appartement.
Lieke D'hondt De uitslaande brand sloeg hard toe in het appartement.
In een appartementsblok op het Jezuietenplein in Oudenaarde is iets voor 14 uur zaterdagmiddag brand uitgebroken. De brand ontstond in de keuken van een appartement op de eerste verdieping, dat volledig is uitgebrand. Er vielen geen gewonden.

De brandweerpost van Oudenaarde snelde zaterdagmiddag naar het Jezuietenplein en stelde vast dat de vlammen al uit het appartement sloegen. De ruiten sprongen zelfs kapot van de hitte. De bewoonster van het appartement was op het moment van de brand niet aanwezig, maar de brandweer evacueerde wel alle andere bewoners van het appartementsblok. Niemand raakte gewond.

De brand ontstond door een technisch defect aan een keukenapparaat, maar was snel onder controle. Toch is het appartement volledig uitgebrand. De bewoonster zal opgevangen worden door het OCMW. Ook een appartement op de benedenverdieping is onbewoonbaar door waterschade. Deze bewoners kunnen terecht bij familie. 

Brand in een appartementsblok op het Jezuietenplein in Oudenaarde.
Lieke D'hondt Brand in een appartementsblok op het Jezuietenplein in Oudenaarde.
Het appartement is volledig vernield door de brand.
Lieke D'hondt Het appartement is volledig vernield door de brand.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.