Auto en vrachtwagen botsen op Edelareberg

De schade aan de personenwagen is groot.
Lieke D'hondt De schade aan de personenwagen is groot.
Een auto en vrachtwagen zijn zondagochtend tegen elkaar gebotst op de Edelareberg in Oudenaarde. Ter hoogte van de Eikenberg kwam het iets na negen uur tot een aanrijding, met veel schade tot gevolg.

Het zou de personenwagen zijn die van zijn rijvak is afgeweken en op de vrachtwagen is ingereden. De lichamelijke schade bleef beperkt, maar vooral de personenwagen was zwaar gehavend. De auto kwam dwars over de rijweg terecht en er lagen brokstukken verspreid over de straat. Een ploeg van de brandweer kwam ter plaatse om alles op te ruimen. Het ongeval veroorzaakte ook verkeershinder, het verkeer kon slechts beurtelings de plaats van het ongeval passeren. Iets na tien uur kwam een takelwagen ter plaatse om de auto te verplaatsen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.