Atletiekvereniging KASVO met maar liefst 40 kampioenen naar het stadhuis van Oudenaarde

Ronny De Coster
De Koninklijke Atltieksportvereniging KASVO Oudenaarde mocht naar het stadhuis met de kampioenen van het afgelopen seizoen en dat was dit jaar een wel héél grote groep: voor maar liefst veertig atleten stond een trofee klaar.

Sportschepen Peter Simoens putte uit een grote voorraad superlatieven om de prestaties van de atleten en de inzet van hun 22 trainers in de verf te zetten. Het afgelopen seizoen liepen, sprongen en gooiden de sporters maar liefst 78 gouden, 61 zilveren en 41 bronzen medailles bijeen.

Voorzitter Pieter Demetter maakte van de ontvangst in het stadhuis gebruik om het stadsbestuur nog eens te herinneren aan de dringende nood aan een nieuw of vernieuwd stadion. Volgens de sportschepen is de realisatie van een accommodatie voor de atletiekclub en ook voor voetbalclub KSV Oudenaarde een werk voor deze legislatuur.

KASVO is met meer dan vierhonderd leden een van de grootste sportclubs van Oudenaarde.

Ronny De CosterReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.